zondag 29 mei 2011

voor mijn zus/ for my sister

Gisteren was mijn zus jarig en voor haar heb ik dit kaartje gemaakt.
Made this card for my sister's birthday yesterday.
 Ik heb eerst een stuk cardstock aan beide kanten met gesso ingesmeerd en dit laten drogen. Wat stukjes muziekpapier op geplakt. Toen her en der wat kleurtjes gezet met Lyra Aquacolorkrijtjes en deze door elkaar geveegd met een bijna droog babydoekje.Met sequinwaste wat rondjes ingekleurd(met een waterkwastje waat kleur van een Lyrakrijtje opgenomen) Het vogelkooitje en vogeltje van Tim Holtz gestanst en gekleurd in bijpassende kleuren met acrylverf en inkt.
Vogeltje er op gepositioneerd en toen een omtrek gemaakt, deze met groen gekleurd, vogel erop geplakt, nadat ik wat stempels(Art Journey) met stazon aan de randen had afgedrukt. De sequinwaste rondjes met witte gelpen omtrokken en er een stipje middenin gezet. De teksten mbh van een stempellineaal op de kaart gestempeld.10 opmerkingen:

Femmy zei

hij is prachtig Hella!!

Regina zei

Hij is prachtig geworden. Echt een wow, gevoel. Leuk dat je meld hoe je het hebt gemaakt. Je zus was er vast heel blij mee.

Groetjes, Regina

Tineke zei

Via, via je blog gevonden en ik heb genoten van je mooie kaart!
Prachtig hoor!
Groeten van Tineke

Willy de Bruijne zei

't is een beauty Hella!!! Carla zal er blij mee zijn geweest

Riet zei

Wat een dromirige sfeer heeft deze kaart, prachtig.

Bianca Kalksma zei

Ge wel dig. Geweldig die kleuren. Geweldige rondjes, en dan weer met de witte accenten erbij. Het vogeltje is super en de omtrek ook. Ge wel dige compositie. Erg érg mooi. En bedankt voor de duidelijke omschrijving, zo krijg je nog meer een beeld hoe de kaart in elkaar zit. Prachtig! En bedankt voor je leuke reacties op mijn blog! Fijne week toegewenst!

Anneke zei

Ik vind het een prachtkaart Hella! Heel erg mooi!!!

Petra Tillmann zei

Heel erg mooi, Hella!

Marijke's stamping creations zei

het is en blijft een beauty

Anja zei

Ik weet dat het een kaart is maar dit zou ook perfect een journal page kunnen zijn. Wat maak jij een mooie dingen, ben heel je blog aan doorlopen en geniet volop!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...