maandag 18 april 2011

AS event in Zeist

Gisteren en zaterdag werd het Art Specially Event in Zeist weer gehouden.
Gisteren ben ik samen met mijn zus, nichtje en Willy de Bruijne en haar zus Jenny deze beurs onveilig gaan maken...LOL. En wat was het weer gezellig en leuk. Niet te druk, zodat we overal goed konden kijken, kopen en aanschuiven bij de workshops. Erg leuk dat ik een aantal medeblogsters heb leren kennen, zoals Marijke, Petra, Bianca En ja ik schaam me, maar ben helemaal de tijd vergeten om om 12.30 uur de Let it Loose- dames boven te ontmoeten. Maar iets na 12.00 uur zijn we naar beneden gegaan om te shoppen en toen kwamen we nog dames tegen van een stempelclub waarvan ik lid ben en voor ik het wist was het al half twee....sorry!

Dit is mijn buit van 1 dagje shoppen in Zeist:


Ik heb ook al eventjes gespeeld met een La Blanche stempel, Liquid pearls(pastel raspberry) en met de Distress Stain Antique Linnen(achtergrond)


8 opmerkingen:

Grammy zei

Thank you for stopping by and leaving me a smile with your comment. :) I wish to send one back to you too. :) Love your creations too.
E

Marijke's stamping creations zei

heerlijk hè, weer een tas vol nieuwe "schatten", hihihi en de kaart is helemaal super!!!!

Petra Tillmann zei

Jij hebt ook al zulke leuke dingen gekocht! Ik vond het leuk je nu eindelijk eens een keer te ontmoeten!

Groetjes, Petra

Bianca Kalksma zei

Prachtige kaart! Heel mooi ingekleurd en prachtig zachte achtergrond! En wat een super leuke stempels heb je gekocht en distress-stains... ik ben er heel enthousiast over, ben benieuwd wat voor moois jij ermee gaat maken. Heel erg leuk om je ontmoet te hebben, inderdaad dat maakt het event zo bijzonder en andere beurzen ook want dan is het helemaal bijzonder als je dan iemand tegenkomt die je kent, op de kreadoe bijvoorbeeld. Tot blogs, geweldig blog heb je met super mooie dingen! groetjes van Bianca

Dymphie zei

Hi Hella, nu heb ik geen idee meer wie ik wel en niet heb gesproken... In ieder geval was het leuk de let-it-loose' boeken in het echt te zien, jammer dat je dat net gemist hebt. Wat was het een gave beurs, heerlijk al die nieuwe spullen :)

gr. Dymphie

Silvia(Barnie) zei

Wonderful card, great shopping ;)
Happy Easter to you.

Riet zei

Zo, wat een mooie vangst zeg, en hele mooie kaart.

Janine zei

oh jij was er ook? Was gezellig daarboven ☺ maar ik was er ook zondag. Een hele mooie buit heb je vergaard, veel plezier ermee. ☺ groeten van Janine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...