maandag 24 januari 2011

Let it loose les 3: Gel Medium en tissuepaper

Les 3 voor Let it Loose, is een achtergrond maken met Gel Medium en TissuePaper.
Het was lekker kliederen, gelukkig had ik nog wat tissuepapier liggen dat ik al eens gekleurd had met distressinkt. Dus deze heb ik hiervoor gebruikt. Toen het droog was, was de achtergrond zo:
 Ik heb eerst nog een paar blz. uit een woordenboek op de pagina geplakt en daarover met de gelmedium en het tissuepapier gewerkt. Maar dit was eigenlijk het makkelijkste gedeelte, want nu rees de vraag: Wat maak ik hier nog voor moois van??? Het geheel deed me lenteachtig aan, dus ik ben gaan zoeken naar plaatjes die bij dit gevoel pasten. Het werd een plaatje van dames die een voorjaarsmodeshow lopen. Daarnaast moest ook nog iets vrolijks komen, dus een paar bloemen getekend met embossingstiften en dit ge-embossed met poeder. Letter gekleurd met distressinkt en daarna met glossy-accents wat glim meegegeven. Toen was het zo:
 Best een vrolijk geheel, maar toch miste ik ergens nog iets. Dus toen ik dat melde over de groep van Let it Loose, kreeg ik div. suggesties oa. van de juf Marit om iets donkers aan de randen aan te brengen.
Dus heb ik m'n stempelvoorraad eens goed bekeken en een leuke stempel uitgezocht en deze op div.plekken om het geheel gestempeld met zwarte stazoninkt. En nu ben ik ook tevreden over het resultaat:

 Hoewel het best lastig werken is op een gelmedium ondergrond ivm het reliëf.

3 opmerkingen:

Femmy zei

prachtig Hella!!

Willy de Bruijne zei

nou...je gaat wel helemaal Loose zeg. mooi!

Petra Tillmann zei

Ik vind het een geweldig resultaat! Het ziet er zo vrolijk uit!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...