dinsdag 27 mei 2014

Rusty Paper op canvas.

Al een hele tijd staat het potje Rusty Paper van Viva op me te wachten om uit te proberen. Vandaag had ik eindelijk even tijd om er mee te spelen.  Ik heb het gebruikt op een canvasje van 10 x 15 cm.
Dit canvasje heb ik eerst ingesmeerd met gesso. Dit laten drogen en dan op diverse plekken fijne structuurpasta van Creall aangebracht met een spatel en met een stukje gepropt keukenrol er structuur mee aangebracht en 2 stukjes kant op de canvas plakken met houtlijm. Dit ook weer laten drogen( met een klein beetje hulp van de heattool)
Als alles droog is de Viva Rusty Paper aanbrengen met een penseel. Laten drogen en dan op de plekken met de structuurpasta lichtblauwe acrylverf  nonchalant aanbrengen.

Als dat droog is breng je met je vingers heel voorzichtig de Inka Gold (gold-braun) aan op de hoger gelegen delen. Dit wrijf je na droging op met een droge doek voor extra glans.
Op een tag breng je distress stain vintage photo  en wild honey aan, om de kleur te temperen ook nog picket fence aanbrengen. Laten drogen en met Archival sepia de stempel van de dame van DarkRoomDoor. De tag dmv een vintage veiligheidspeld bevestigen op de tag.

5 opmerkingen:

Karin zei

Prachtige creatie, mooie structuur op de kaart! Groetjes karin

Gerrina zei

Mooie structuur-achtergrond! En wat is dat een warme kleur, die rust! Groetjes, Gerrina

Mirjam Vree zei

Super mooi Hella. Ik oefen Nog maar even door voor ik aan zoiets begin

Ellie Knol zei

super Hella.... zou handig zijn als een dag meer dan 24 uur heeft, én we niet moe zouden zijn na een vast aantal uren he?

Ellie Knol zei

super Hella.... zou handig zijn als een dag meer dan 24 uur heeft, én we niet moe zouden zijn na een vast aantal uren he?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...