woensdag 31 augustus 2011

Skinnyruil augustus

Vandaag vielen er prachtige skinny's van Petra bij mij in de bus voor onze 2maandelijkse skinnyruil.
Ook mijn skinny's zijn bij haar aangekomen.
Deze heb ik voor haar gemaakt met de distress stains in combinatie met perfect resist.

 Ik heb eerst de stempels geplaatst met stazon black op stampinbackkarton. Deze ingekleurd met distressinkt dmv een waterkwastje. Enkele stukjes eerst van Perfect Resist voorzien zodat dit wit blijft. Toen de kleuren droog waren de gehele stempel van een laagjes perfect resist voorzien en toen dat droog was rechtstreeks met de stains op het karton de achtergrond ingekleurd. Laten drogen(evt. te veel aan inkt afvegen, hierdoor wordt de kleur wat zachter) Dan de achtergrond voorzien van stempels, tekst en verdere afwerking.

Wil je de prachtige skinnie's bewonderen die ik van Petra heb ontvangen klik dan hier.

maandag 29 augustus 2011

Geboortekaartje

Er is een jongen geboren bij een clubmaatje van me.
Daarvoor dit 10x10kaartje gemaakt.



zondag 28 augustus 2011

Happy Birthdaycard

Deze kaart onlangs gemaakt voor een jarige.
Oude scrappapiertjes opgebruikt in de achtergrond, hierover een laagje gesso gesmeerd. Toen met Lyra Aquarelkrijtjes wat kleurtjes her en der gezet en uitgeveegd met een bijna droog babydoekje. Wat stempels geplaatst een hartje, kroontje, vlindertje uitgeknipt en bijgekleurd en op geplakt. De dame is van Art Journey, deze heb ik op een ander stuk papier gestempeld, ingekleurd en uitgeknipt en weer op de kaart geplakt.


dinsdag 23 augustus 2011

Zomerse kaart

 want met het weer van NL op dit moment wil het maar niet lukken.
Ik zag dat Bianca van Each card is Unique een challenge heeft voor deze maand met hetzelfde thema: een zomerse kaart. Deze onlangs gemaakt voor een swap op een club waar ik lid ben.
Ik heb de horizon-embossingfolder van Tim Holtz gebruikt en met distressinkt Broken China gekleurd(spons) De geeloranje ondergrond met de inkt op acrylbloktechniek rechtstreeks op papier afdrukken. De zomerse stempel is van Crafty Individuals en is ingekleurd met pastelpotloden. De schelpjes opgeplakt met glossy accents.
  
De kaart was helaas te dik om te scannen, dus maar een fotootje gemaakt.

maandag 22 augustus 2011

Alfabetswap Augustus: O = Old Art

Voor augustus is de O aan de beurt voor de alfabetswap bij Dutch Stamp Tramps.
Deze had ik al in juli gemaakt, want ivm de vakantie moest ik een beetje in voren werken. Ondertussen ga ik er van uit dat Nans deze bijdrage heeft ontvangen.
Achtergrond gemaakt met distress stains. Da Vinci stempel is van Stampinback. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...