woensdag 2 november 2011

Skinny's

Voor onze 2 maandelijkse skinnyruil heb ik deze 2 skinny's gemaakt voor Petra.
 Achtergrond de PennyBlackstempel met heat-embossing clear op creme cardstock gezet en toen met #Archival Coffee gesponst en snelmet vochtig doekje de ge-embossde delen schoongemaakt.
Stempel met pennen(stampinback) met # Archival Coffe gestempeld op een stukje creme papier. Gesponst met #Distress Inkt Scattered Straw en Vintage Photo. Stukjes tekst uit een oud boek gescheurd en randjes gesponst met ook weer Vintage Photo. Man is van internet. Woordjes van een Art Journeystempel. Opgeleukt in de hoekjes met embellishments.

 Gemaakt met scrappapiertjes en bijgekleurd met # Distress Inkt Vintage Rose. Diverse achtergrondstempeltjes gebruikt. Meisje is van internet. Roosjes met # Distress Inkt Aged Mahagony bijgekleurd daar ze eigenlijk knalrose waren(beetje té zoet!) Kantje met nietjes vastgezet en nog een randje van stipjes met een witte gelpen op het binnenste scrappapiertje gezet.

Wil je de mooie skinny's zien die Petra voor me heeft gemaakt, kijk dan hier.

4 opmerkingen:

Petra Tillmann zei

Nogmaals bedankt voor je prachtige skinny's, Hella! Ze zijn in het echt zo mooi! Zulke leuke details! Ben er heel blij mee!

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Twee heel verschillende en mooie skinny's..de bovenste vind ik echt helemaal super, zonder daarmee de onderste te kort te willen doen :-)

groetjes, Alie

Femmy zei

ze zijn prachtig Hella!! de bovenste is ook mijn favoriet.

Terry zei

MOOI!! Superr gemaakt Hella!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...