zaterdag 2 april 2011

Let it Loose afwerking 1

De online-cursus van Let it Loose is ondertussen al een maand afgelopen, maar door tijdgebrek had ik de laatste 3 lessen nog niet gedaan. Ondertussen had ik wel het totaal ingebonden tijdens de laatste lesweek, omdat ik bang was dat ik daar zonder evt. steun van Marit niet uit kon komen. Maar dat ging gelukkig heel goed. Echter de voorkant van de omslag was nog altijd niet mooi gemaakt, dus dat werd hoog tijd.  Ik heb een vel wit papier in vakjes van 2,5 x 2,5 cm verdeeld met blauwe lijnen. Hierin diverse stempels van de AS-beurslap van 2010 gezet(dit omdat de hele Let it Loose-cursus in het Nederlands was) met Archival Cobalt. Ook de letters gestempeld maar dan in Versafine Satin Red.

Zo was de kaft na het inbinden:
 Nog helemaal kaal.
En dit is het eindresultaat:
Ik wil alleen nog iets leuks zien te vinden om als hangertje aan de lintjes te maken. Ook iets NL's..
Iemand nog een leuke tip??

7 opmerkingen:

Dymphie zei

superleuk en mooi gedaan Hella! Ik zag bij een kralenwinkel mooie blauw/witte kralen, lijkt wel een beetje op Delfts Blauw :)

Anneke zei

Heel leuk idee, zo bekom je een hele mooie kaft!

Patrice zei

Wat een leuk resultaat! Doet echt aan Delft denken...

Groetjes Patrice (Belgje)

cri-cri zei

heel leuk geworden en je kan misschien een leuk kraaltje of klompjes in dat delfts blauw er aan hangen...je vindt ze in kralenwinkels ...

Yvonne zei

Je boek is mooi ingebonden Hella! Leuk met het lint. En de kaft in het Nederlandse blauw-wit, wat een leuk idee! Inderdaad is daar de Art Specially stempellap van vorig jaar heel geschikt voor. Erg leuk geworden!
Groetjes van Yvon

Willy de Bruijne zei

Mooi gedaan Hella! Een heel Nederlands boek is het nu geworden, volledig "made in Holland".
Is -ie nu helemaal af?

Bianca Kalksma zei

wow wat een mooie kaft en zo mooi ingebonden ook! Bij de xenos kun je volgens mij hollands gekleurde kralen kopen, van die oud hollandse.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...